Acupunctura
  Alergologie-Imunologie
  Analize medicale
  Audiologie-Protezare auditiva
  Boli interne
  Cabinete stomatologice
  Camine de batrani
  Cardiologie
  Chirurgie
  Chirurgie estetica
  Clinici medicale
  Dermatologie
  Diabet-Nutritie-Boli metabolice
  Ecografie
  Endocrinologie
  Gastroenterologie
  Ginecologie
  Laboratoare tehnica dentara
  Medicina alternativa-Homeopatie-Terapii naturiste
  Medicina muncii
  Nefrologie
  Neurochirurgie
  Neurologie
  Oftalmologie
  Optica medicala
  ORL
  Ortopedie
  Pediatrie
  Pneumologie
  Produse medicale
  Psihiatrie
  Psihologi
  Radiografii dentare
  Recuperare medicala-Fizioterapie
  Reflexoterapie si masaj
  Reumatologie
  Scoli sanitare
  Spitale
  Urologie
Categorii

Căminul de Bătrâni Blumeanu
- 19 Vizualizari

Trimite un mesaj acestui cabinet
Str. Iuliu Maniu Nr.35, Brașov
0744 641 525
blumenau.ev@gmail.com

Căminul de Bătrâni Blumeanu din Brașov - O Oază de Îngrijire și Comunitate

Bine ați venit la Căminul de Bătrâni Blumeanu, un refugiu dedicat îngrijirii vârstnicilor, fondat în 2002 și susținut cu drag de către Asociația Evanghelică Blumana din Brașov.

Aspecte Cheie:

Deschidere și Istoric: Inaugurat în 2002, Căminul Blumeanu a devenit un loc iubit și respectat, oferind îngrijire de calitate membrilor comunității evanghelice din Brașov și partenerilor lor de viață, indiferent de confesiune.

Structură și Confort: Clădirea este concepută pentru a oferi un mediu plăcut și liniștit. Aripa principală dispune de camere simple și duble, fiecare dotată cu duș și toaletă proprie, alarmă, telefon și televizor. Spațiile pot fi personalizate în limita posibilităților de către rezidenți.

Tratament și Îngrijire Medicală: Un medic specializat asigură îngrijirea medicală, având la dispoziție un cabinet de tratament. Frizerii și pedichiuriștii sunt disponibili regulat pentru a îngriji rezidenții.

Servicii Adiționale: Căminul dispune de o spălătorie și o bucătărie proprie, cu o capacitate de servire de 100 de persoane. Mâncarea echilibrată, inclusiv dietele prescrise de medici, este pregătită cu grijă. De asemenea, se oferă și serviciul de 'mâncare pe roți' pentru cei care nu se pot deplasa.

Activități și Evenimente: O echipă dedicată de 20 de profesioniști se ocupă de bunăstarea rezidenților. Preoții comunității evanghelice organizează meditații săptămânale, iar anual se desfășoară evenimente precum carnavaluri, sărbători ale verii și celebrări religioase, inclusiv Paștele și Crăciunul. Zilele de naștere ale rezidenților sunt, de asemenea, marcate cu bucurie și afecțiune.

La Căminul de Bătrâni Blumeanu, ne străduim să oferim o comunitate caldă și îngrijire personalizată pentru fiecare rezident. Suntem dedicați să aducem bucurie și confort în zilele lor de aur


Galerie foto

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.